PERES KÉPVISELET, VÁLASZTOTTBÍRÓSÁG

A peres képviselet a Jókay & Társai Ügyvédi Iroda egyik fő szakterülete, ügyvédeink számos kiemelkedő pertárgyértékű és komplex perben képviselik ügyfeleinket. Büszkék vagyunk arra, hogy peres tapasztalatunkkal számtalan multinacionális nagyvállalatot segítettünk pernyeréshez.

A komplex, több ezer oldalas peranyaggal bíró ügyekben is igyekszünk beadványainkat mind a bíróság, mind ügyfeleink számára egyszerű és érthető formában megfogalmazni. Az egyszerűség és tisztánlátás ugyanis véleményünk szerint nem csak a jog más területein bír kulcsfontossággal, hanem azok egy több éve húzódó per során is mindennél fontosabbak. Kiemelkedő peres tapasztalatunknak köszönhetően a legkomplexebb ügyekben is elsődleges feladatnak tekintjük a per szempontjából legrelevánsabb jogkérdések feltárását.

A hagyományos gazdasági, illetve polgári jogi jogvitákkal kapcsolatos perek mellett munkaügyi perekben, adóperekben, felszámolási perekben, szabadalmi, illetve versenyjogi perekben képviseljük ügyfeleinket.

Kollégáink jelentős tapasztalattal rendelkeznek a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Választottbíróság előtti eljárásokban is.

Természetesen nem minden jogvita végződik a bíróságon. Hiszünk abban, hogy egy kialakulóban lévő jogvita során ügyfeleink akkor tudják a legjobb peren kívüli egyezséget elérni, ha az ellenérdekű fél azt látja, hogy, habár a békés megoldásra törekszünk, ugyanakkor hatékonyan képviseljük ügyfeleink érdekeit és, tapasztalatunkból adódan nem félünk a peres úttól. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink jogvitái során nagy arányban, és ügyfeleinknek kedvező eredménnyel sikerült peren kívüli megállapodásokat elérnünk.

 

Kapcsolat

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Tárgy

Üzenet

close
ENEN