IRODÁNKRÓL

A nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező Jókay & Társai Ügyvédi Iroda teljes körű jogi szolgáltatást nyújt a széles értelemben vett üzleti jog valamennyi területén multinacionális nagy- és középvállalatok részére.

Irodánk 2014-ben jött létre egy vezető, német hátterű nemzetközi ügyvédi irodából történő kiválás útján. Ennek köszönhetően kollégáink sokéves és széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a németajkú, illetve angolszász hátterű nagyvállalati ügyfeleknek nyújtott jogi szolgáltatások terén.

Irodánk a jogi szolgáltatásait magyar, német, illetve angol nyelven kínálja.

Irodánk ügyvédei kiemelkedő szaktudással rendelkeznek a polgári jog, a különféle vitarendezési eljárások és klasszikus peres képviselet, a társasági jog, adójog, valamint a munkajog területén.

Kollégáink szakmai tapasztalata kiterjed az adatvédelem, állami támogatások, ingatlanjog, versenyjog, személyiségi jogi jogsértések és a szellemi alkotások jogának területére.

Irodánk számára elsődleges célkitűzés, hogy a jogi tanácsadás minden körülmények között érthető, egyszerű és gyakorlatias legyen. Mindezt irodánk rövid mottója is kifejezi:

Clear and Practical

close
ENEN